Loading...

Cum facem

 • ”Analizăm
  Analizăm şi interpretăm cererea de ofertă, ne asigurăm că am înţeles funcţionalitatea, scopul şi destinaţia produsului solicitat. Căutăm şi propunem soluţii de realizare: suport, tehnologia de tipar sau imprimare, finisare, termen de execuţie, livrare. Îţi prezentăm soluţiile tehnice, costurile şi îţi explicăm în amănunt fiecare etapă a realizării proiectului, pentru a putea alege împreună varianta optimă de realizare, ţinând cont de obţinerea echilibrului între calitatea produselor, tehnologia de producţie, termenul de execuţie, livrare şi costuri.
 • ”Preluăm
  Dacă ai deja materialele pregătite în format digital, ne vei transmite fişierele, iar noi ne vom asigura de compatibilitatea acestora cu metoda de producţie aleasă. Dacă realizăm noi grafica, fie conform ideilor tale, fie conform viziunii pe care ne-am format-o în faza de analiză a proiectului, ne vom strădui ca rezultatele procesului de creaţie grafică şi DTP să atragă atenţia, să informeze sau să stimuleze publicul ţintă.
 • ”Obţinem
  După primirea fişierelor sau după ce am realizat noi propunerile de grafică şi DTP-ul, vom face împreună toate modificările necesare pentru ca lucrarea să apară în condiţii impecabile. Pentru lucrările complexe putem realiza mock-up sau proof. Când vei fi convins că lucrarea are forma pe care o doreşti, ne vei da bunul de tipar, apoi vom stabili împreună termenul final de execuţie şi de livrare.
 • DTP
  În această fază ne vom asigura că fişierele de producţie respectă specificaţiile tehnice corespunzătoare tehnologiei alese şi vom trimite lucrarea la tipar..
 • Tipărim
  În funcţie de modalitatea aleasă de tipărire sau imprimare, lucrările vor  prinde contur.  Fiecare operaţie de producţie şi finisare vor fi realizate pentru a obţine gradul de calitate stabilit. În toate fazele procesului de producţie şi finisare echipa noastră va monitoriza respectarea specificaţiilor tehnice, a termenelor de execuţie şi a costurilor stabilite.
 • ”Finalizăm
  O dată terminat procesul propriu-zis de producţie, îţi vom livra materialele la termenul şi condiţiile stabilite şi ne vom asigura că eşti pe deplin mulţumit de modul de realizare şi colaborare.

 

No comments yet, be the first one who will leave the comment.