Loading...

Servicii integrate de

Print Management


Conceptul de „print management” are la bază grija permanentă de a oferi clienţilor soluţii integrate de tipar care să îi ajute să economisească resurse, timp şi bani.


Astfel, tiparituri.ro a dezvoltat o gamă largă de servicii unitare, care asigură un flux continuu şi eficient, plecând de la grafică şi creaţie şi terminând cu producţia propriu-zisă şi livrarea materialelor acolo unde este nevoie de ele.


Fiecare client va avea un account manager dedicat, care preia şi analizează solicitările primite, propune soluţii de realizare, urmăreşte atent fiecare fază de realizare a unui proiect. Fie că este vorba de realizarea unui singur produs, fie de proiecte complexe care presupun producţia unor materiale diferite, oferim servicii integrate şi personalizate, orientate spre îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse.


Clienţii noştri vor găsi în acelaşi loc toate soluţiile de care au nevoie şi astfel pot uita de grija căutării unor furnizori diferiţi pentru fiecare produs în parte.


Fie că ai nevoie de o soluţie clasică de tipar ori producţie publicitară sau îţi doreşti o propunere „out of the box”, vom găsi împreună răspunsul optim, gândit şi elaborat pentru a întâmpina şi rezolva nevoile şi asteptările tale specifice.

 

 

No comments yet, be the first one who will leave the comment.