Loading...

Mailing

La Tipărituri.ro asigurăm într-un singur loc toate serviciile asociate campaniilor de marketing, de la design şi tipărire până la coordonarea activităţilor de direct mailing: generarea şi verificarea listelor de adrese, printarea datelor variabile, sortarea şi expedierea materialelor.

Astfel, indiferent de produsele pe care vrei să le trimiţi (cărţi poştale, broşuri, pliante, flyere, newslettere, taloane etc.), ai la îndemână o soluţie simplă şi convenabilă pentru realizarea unor campanii de succes.

Pentru ca mesajul pe care vrei să-l transmiţi să beneficieze de o rată de răspuns ridicată, te putem ajuta la generarea unei liste de adrese corect targetate şi organizate, la alegerea produsului şi ambalajului cele mai potrivite, la găsirea unei soluţii grafice adecvate şi, nu în cele din urmă, la ambalarea şi expedierea în bune condiţii a coletelor.

Fiind produse cu impact mare asupra destinatarului, poţi alege ca suport pentru pentru transmiterea mesajului unul dintre produsele „interactive” pe care le realizăm. Pentru a adăuga interactivitate materialelor şi, implicit, o rată de răspuns mai mare, putem insera coduri QR personalizate.

Având la dispoziţie toate aceste opţiuni într-un singur loc, vei economisi timp şi bani concentrându-te doar asupra mesajului pe care vrei să-l transmiţi.

istoric-photo

No comments yet, be the first one who will leave the comment.